November 28, 2017

October 27, 2017

October 14, 2016

September 26, 2016

October 10, 2015

Please reload

Siste innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalgt innlegg

SAMMENSLÅING - VI VOKSER !

September 26, 2016

Selskapene CC Betong AS og TK Betong og Grunn AS slår seg sammen fra første oktober 2016. Begge selskapene er lokalisert i Holmestrand.

"Vi har veldig sammenfallende tanker om hvor vi vil de neste 5 årene. Samtidig så medfører vår ulike bakgrunn en bred kompetanse innen forskjellige felt. " sier de to eierne Christian Eyde og Tommy Kongsten.

Eyde har bakgrunn som salg og markedssjef i Hallmaker, Kongsten har på sin side drevet i mur og betongfaget i egen bedrift siste 20år.

"Vi ser at vår kombinasjon av kompetanse gjør oss i stand til å sikte etter større og mer komplekse jobber. Vi har store ambisjoner, sier de to". Vi sikter mot omsetning på 50 mill innen 2019.

 

Flere samarbeidsavtaler med store selskaper som Isachsen Entreprenør og Hallmaker er på plass og vi ser frem til å inngå ytterligere avtaler med andre aktører.

 

Nye lokaler for kontor og lager er under oppussing på Bentsrud i Holmestrand. "Beliggenheten gjør oss i stand til å betjene store deler av Østlandet,"sier Eyde.

 

Selskapet er midt i gjennomføringen av et stort prosjekt i disse dager. AVIS skal etablere seg med nytt hovedkontor for Vestfold, Buskerud og Telemark på Skoppum.

CC Betong har sikret seg jobben med alt betongarbeide. I tillegg har vi god ordrereserve for resten av året og vinteren.

Nå starter arbeidet med å finne flere dyktige medarbeidere, bedriften teller idag 6 ansatte, og man ser for seg at de i løpet av neste år vil nærme seg 15 ansatte i produksjon og stab.

 

Fra sommeren 2017 vil vi kunne prosjektering i tiltaksklasse 2. Selskapet vil da kunne tilby komplette bæresystemer i stål og betong.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square